Begagnade maskiner

Begagnade maskiner

Väldigt ofta behöver kunder en laserskärningsanläggning av hög kvalitet men har endast en begränsad budget. Bystronic har lösningen: En helrenoverad maskin erbjuder en utmärkt kompromiss och dessutom säkerheten från en helrenovering som är professionellt genomförd.

Hög kvalitet

Bystronic står för en enastående kvalitet. Denna princip gäller även för de begagnade maskinerna. Vid en totalsanering av en laserskärningsanläggning sätts helt nya komponenter in och det är uteslutande originaldelar och bred kunskap som används. En helrenoverad maskin genomgår strikta kvalitetskontroller och uppfyller därmed Bystronics höga kvalitetskrav.

Kort leveranstid

Sanerade och begagnade maskiner finns också tillgängliga med kort varsel. Övriga maskiner kan iordningställas med kortare leveranstid. Bystronics ingenjörer strävar efter att alltid hålla sig till de överenskomna leveransdatumen och leveranstiderna.

Full service

Bystronic erbjuder köpare av helrenoverade maskiner full service och på begäran även samma utbildningsprogram som vid köp av nya maskiner. Alla begagnade maskiner levereras dessutom med aktuella drift- och säkerhetsanvisningar.

Fullständig garanti

Garantin för en helrenoverad laserskärningsanläggning omfattar hela anläggningen och gäller utöver de reservdelar som bytts ut. Därmed erbjuder Bystronic samma garantivillkor för begagnade maskiner som för nya maskiner.

Tillgängliga maskiner

 

Please note: The photos are similar to the actual model. Not all machines are suitable for all markets.

Integritetspolicy

Bystronics webbplats använder externa komponenter som kan användas för att samla in uppgifter om hur du använder webbplatsen och för att tillhandahålla sociala mediafunktioner.  Integritetspolicy