Om oss

Bystronic Scandinavia AB

Bystronic Scandinavia AB

Bystronic Scandinavia AB grundades 1989 och är ett dotterbolag till Schweiziska Bystronic Laser AG som i sin tur ingår i Conzzeta Holding. Bystronic Scandinavia AB är gruppens försäljnings- och servicebolag för Norden och Baltikum.

Profil och nyckeltal

Bystronic är en av världens ledande leverantörer av kvalitetslösningar för plåtbearbetning. Vi fokuserar särskilt på automatisering av alla material- och dataflöden inom skärnings- och bockningsprocesserna. I vårt utbud finns såväl laserskärnings- och kantpressningsystem som tillhörande automations- och programvarulösningar. Erbjudandet kompletteras med ett brett utbud av olika tjänster.

Profil och nyckeltal
Ledning

Ledning

Bystronic är en tillförlitlig partner för kraftfulla innovationer, lokalt tillgänglig kompetens och enastående service. Vi har en nära relation med våra kunder. Det skapar förtroende och ger en känsla av trygghet. Best choice är vårt motto. Det bär ledningen i Bystronic Group och alla våra medarbetare med sig världen över.

Bystronics historia

Namnet Bystronic dyker upp för första gången 1964 i och med grundandet av Bystronic Maschinen AG i Bützberg. Företaget specialiserar sig på glasbearbetning och namnet är en sammansättning av efternamnen på de tre grundarna Byland, Schneider och Trösch. 

Historik
Best choice

Best choice

Best choice är vårt löfte till kunderna. Därför ägnar vi oss dagligen åt våra lösningar och tjänster samt våra medarbetare som är aktiva världen över. Med detta löfte sätter vi kunden i främsta ledet, långt före konkurrenterna.

Integritetspolicy

Bystronics webbplats använder externa komponenter som kan användas för att samla in uppgifter om hur du använder webbplatsen och för att tillhandahålla sociala mediafunktioner.  Integritetspolicy