BySoft 7 version 4.0 - Make it easy!

June 2015

 

BySoft 7 genomgår nu en omfattande uppgradering. Nya funktioner inom områdena CAD/CAM och produktionsstyrning förenklar användandet.

BySoft 7 genomgår nu en omfattande uppgradering. Nya funktioner inom områdena CAD/CAM och produktionsstyrning förenklar användandet.

Processorienterad, snabb och intuitiv: dessa är grundkraven för modern programmeringsmjukvara. För att nå upp till dessa krav förbättrar Bystronic kontinuerligt sina mjukvarulösningar. Ett urval av de viktigaste uppdateringarna i BySoft 7 version 4.0 är:
- Redan under programmeringsprocessen sker en kontinuerlig och processorienterad kollisionskontroll som varnar användaren om det finns någon risk att skärhuvudet kan kollidera med de skurna delarna.

- Online-servicen ByOptimizer kan nu integreras i Plant Manager som en option. Detta gör att användarna kan välja ut de delar som ska skäras, direkt från Plant Manager till ByOptimizer och på så sätt automatiskt uppnå en optimal skärplan.

- Plant Manager erbjuder nu en överblick över hela kapacitetsutnyttjandet baserat på aktuella arbetsorder. Som tillägg till redan skapade skärplaner kan Plant Manager nu också ta med delar i beräkningen som ännu inte har nestats.

- Filer kan nu också länkas till externa dokument som t.ex. tekniska ritningar.

- Designer-modulen i BySoft 7 är nu baserad på OEM-versionen av SolidWorks 2015. Som tillägg har Bystronic integrerat flertalet optimeringar i modulen.

.

.

 

Ytterliggare artiklar om Innovation

Archiv

Arkiv Innovation

  • Januari 2014 - December 2014  
  • Januari 2013 - December 2013  
 
 

Impressum   |   Juridisk information   |   Copyright © by Bystronic

 
top
This website uses cookies. Why?
Click here to learn more.