Best choice Deal: Nu finns det Longlife-munstycken i webbutiken

Best choice Deal: Nu finns det Longlife-munstycken i webbutiken

July 2018

Skär längre utan munstycksbyte med utmärkt kvalitet. För exakt de här kraven inom laserskärning har Bystronic utvecklat en ny generation av skärmunstycken. Upptäck våra Longlife-munstycken i webbutiken till 20 procent lägre pris.

Bystronic presenterar den senaste generationen skärmunstycken. De särskilt utvecklade Longlife-munstyckenas långa hållbarhet, som Bystronic uppnår med hjälp av en särskild legering, är en fördel vid laserskärning. Skärtest som har utförts av Bystronic under utvecklingsarbetet har visat att det högvärdiga materialet förslits långsammare även vid skärning med högsta lasereffekt. Dessutom är de nya Longlife-munstyckena resistenta mot vidhäftning av skärpartiklar och folierester. En avgörande fördel när det gäller att skära under lång tid med hög kvalitet utan att behöva byta munstycke lika ofta.

De nya Longlife-munstyckena finns i typen ”HK” för alla Bystronic CO2- och fiberlaserskärsystem med skruvfästen för munstycken. Det är enkelt för användaren att byta till de nya Longlife-munstyckena. Alla befintliga skärningsparametrar på laserskärningsanläggningen bibehålls vid insats av Longlife-munstycket.

Best choice Deal: Utnyttja vår webbutikkampanj till och med 31 oktober 2018. Logga bara in, välj lämpliga Longlife-munstycken och få 20 procent lägre pris.

Har du ännu inte använt vår webbutik? Det går snabbt och lätt att registrera sig. Här beställer du bekvämt och varje gång framöver dina reservdelar och förbrukningsmaterial.

Integritetspolicy

Bystronics webbplats använder externa komponenter som kan användas för att samla in uppgifter om hur du använder webbplatsen och för att tillhandahålla sociala mediafunktioner.  Integritetspolicy